vineri, 30 martie 2012

Psihoterapie la salonul de infrumusetare

Sedintele de bronzare la solar, cele de manechiura si pediuchiura pot asigura acel echilibru psihic atat de necesar in contextul stresului cotidian in crestere

Traim in secolul 21, si asta ne ocupa tot timpul, pentru a parafraza o personalitate foarte la moda. Si femeile stiu cel mai bine acest lucru. Constanta preocupare pentru imagine si statut este, fara indoiala, principala parghie a vietii multora din reprezntantele sexului frumos. Este ceea ce se promoveaza aproape violent pe toate canalele mass mediei si, fara indoiala, calea cea mai scurta spre succes. Trecand rapid peste tendintele in shpping, ajungem, inevitabil, in salonul de infrumusetare din Bucuresti. Pentru ca, fara false ipocrizii, tot ce inseamna mondenitate isi are sursa in frumoasa noastra capitala.

 

Psihoterapie la... solar

Orice diva care se respecta va incepe programul de infrumusetare de salon, printr-o sedinta de solar, beneficiind de multitudinea de astfel de oferte pe care le ofera Bucurestiul. Cateva minute de bronzat la un salon dedicat din Bucuresti, cel putin de doua ori pe saptamana, folosind pachete de creme de calitate, vor fi suficiente pentru a obtine un bronz minunat si o piele ferma in doar cateva saptamani. Totusi, sunt necesare cateva sfaturi pentru ca prin aceste sedinte sa se obtina rezultate optime, fara a apare niciun fel de reactii adverse. Inainte de a incepe sa apelati la aceasta metoda artificiala de bronzare trebuie sa stiti ce tip de piele aveti. In functie de aceasta se vor stabili cremele necesare si durate sedintelor. Cel mai important lucru este sa nu exagerati. Stati doar atat timp cat va este recomandat de personalul salonului si respectati pauzele intre sedinte de cel putin 24 de ore. De obicei, dupa un numar de 8 -10 sedinte se vor observa rezultatele dorite.

 

Extra-indicatii ale solarului

Solarul nu este utilizat doar pentru obtinerea unui bronz frumos, uniform. Puteti apela la astfel de sedinte pur si simplu pentru relaxare. Nu uitati ca aceste intareste sistemul imunitar, fiind recomandat in special in sezonul rece, cand o astfel de activitate se va dovedi foarte utila in infrangerea depresiei asociata iernii. Mai este recomandat si pentru prevenirea osteoporozei, pentru intarirea sistemului cardio – vascular si cresterea vitalitatii.

 

Limbajul trupului incepe de la... manechiura

Puteti asocia unei sedinte de solar si una de manechiura si pedichiura. Daca tenul reprezinta ambalajul, mainile vor fi cartea noastra de vizita. Nu neglijati niciodata acest aspect. Limbajul trupului este articulat in special de gesticulatia mainilor. Este inutil de atras atentia ca ingrijirea acestora isi va aduce un aport considerabil in increderea de sine si in inducerea unei stari de spirit pozitive. Manechiura si pedichiura oferite de personal de specialitate, dincolo de rasfatul implicit, are si o importanta latura practica. Timpul pe care il salvati poate fi considerabil, iar rezultatele impresionante. Daca, pe langa manichiura si pedichiura clasica, mai apelati si la tehnicile de tip SPA, veti putea sa va considerati o persoana implinita... cel putin din acest punct de vedere. Exista si gusturi ceva mai complexe, chiar daca nu neaparat originale. Unghiile false sau constructiile din gel vor permite o intretinere ulterioara mult mai usoara petru manechiura si pedichiura, dar si realizarea unor picturi fanteziste diverse, dar, mai ales, durabile.

Acesta nu este o pledoarie pentru vreun salon de infrumusetare din Bucuresti. Sau, mai rau, o metoda de publicitate mascata. Dincolo de aspectele exterioare ale problematicii, ganditi-va la astfel de sedinte ca la forme de psiho terapie.

 

 


salon bronzat bucuresti, salon masaj bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu