duminică, 11 martie 2012

Poveste impresionanta in Japonia. Un copil nascut pe 11 martie 2011 a salvat viata intregii familii

stirileprotv.ro Pentru o familie din Japonia, ziua devastatorului cutremur din 11 martie 2011 le-a adus si o mare bucurie: nasterea celui de-al treilea copil. Un copil cu adevarat miraculos, dupa cum aflam din aceasta poveste emotionanta despre viata si moarte.

Cu numai cateva ore inainte ca valul ucigas sa mature oraselul Minami-Sanriku, micutul Haruse Sato a venit pe lume, cu o luna inainte de termen.

Desi a fost de la inceput foarte bolnavicios si inca are probleme de sanatate, nasterea acestui copil in ziua fatidica a salvat de la moarte intreaga familie.

Medicii au ramas muti de uimire - exista doar 10 femei in lume ca ea! Afla ce o face atat de speciala

Avand in vedere nasterea prematura a baietelului, intreaga familie a mers la spital cu viitoarea mamica, in orasul Ishinomaki, pentru ca bebelusul sa beneficieze de conditii mai bune si tratament adecvat.

Astfel, Kenji Sato, tatal micutului, si-a luat liber in ziua aceea, scapand astfel cu viata, in timp ce toti colegii sai au murit, dupa ce cladirea in care lucrau a fost distrusa de tsunami.

La fel a scapat si bunica, Kazuko, angajata la un alt spital, care a fost distrus, dupa ce valurile au maturat orasul Minami-Sanriku, luand viata a 1.300 de locuitori.

In zilele care au urmat tragediei, proaspatul tatic s-a implicat in salvarea sinistratilor si si-a revazut copilul abia dupa trei luni.

Printr-un noroc incedibil, desi orasul a fost distrus de tsunami, casa lor a fost crutata, pentru ca este situata pe o colina.

Pe langa lupta pentru supravietuire pe care a dus-o familia, parintii au trebuit sa-i asigure si bebelusului ingrijirea necesara.

Haruse sufera de sindromul Down, insa parintii lui spun ca il vor creste ca pe un copil normal si vor fi ajutati si de ceilalti copii ai lor, care au 4, respectiv 5 ani.

Poza cu micutul Haruse Sato puteti vedea aici!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu