marți, 27 martie 2012

Datoriile nu sunt platite, dar Iancu depune maine dosarul de licentiere

stirileprotv.ro Presedintele lui Poli Timisoara sustine in continuare ca divizarea e rezolvata si forteaza mana autoritatilor sa intre cat mai repede in actionariat si sa plateasca datoriile clubului pana vineri.

Modul în care Marian Iancu a rezolvat consecinÈ›ele divizării este deocamdată neclar. Constantin Ostaficiuc susÈ›ine că nu s-a obÈ›inut o reeÈ™alonare, ci doar un acord de principiu, care nu este suficient pentru obÈ›inerea licenÈ›ei.

Patronul lui Poli a explicat, în cadrul unei emisiuni televizate, care este procedura prin care datoria către stat va fi reeÈ™alonată È™i a dat din nou asigurări că el ”È™i-a făcut temele”. ”Asta se face printr-un dosar pe care-l depui la Fisc, È›i-l aprobă dacă este complet È™i atunci trebuie să depui niÈ™te garanÈ›ii, garanÈ›ii care se iau din oficiu. Sper ca săptămâna asta să fie gata. Ni s-a aprobat dosarul de reeÈ™alonare È™i urmează procesul verbal de garantare, care trebuie să fie gata până joi sau vineri. Aprobarea de reeÈ™alonare este pe trei ani”, a spus Marian Iancu.
PreÈ™edintele clubului alb-violet spune că dosarul pentru obÈ›inerea licenÈ›ei va fi depus mâine la FRF, în ciuda faptului că nici nu au început, oficial, negocierile cu puterea locală pentru cedarea acÈ›iunilor. ”Documentul va fi în dosarul de licenÈ›iere, pe care îl vom depune miercuri (n.r., mâine). Auditorii FederaÈ›iei Române de Fotbal sunt la TimiÈ™oara È™i muncesc, auditează dosarul. Vom face un dosar complet, exact cum prevede legea. Nu mai avem emoÈ›ii cu divizarea. Sunt alte datorii care trebuiesc achitate până pe 31 martie È™i probabil că noi acÈ›ionari, dacă vor avea timpul necesar la dispoziÈ›ie, prin preluare,vor face o infuzie de capital È™i le vor achita”, a declarat Iancu.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu