sâmbătă, 10 martie 2012

Facebook vrea sa "ucida" Twitter. Dupa Timeline-ul atat de criticat, va introduce o noua optiune

stirileprotv.ro Facebook a introdus un nou instrument, care permite utilizatorilor sa subscrie atat unor domenii de interes, cat si update-urilor persoanelor din lista de prieteni, transformand astfel feed-ul de noutati intr-un ziar personalizat.

Noua optiune inseamna ca utilizatorii retelei de socializare pot incepe sa creeze si sa subscrie acestor liste de interese, cum ar fi retetele sau echipele sportive preferate. Cei 850 de milioane de fani ai Facebook vor avea la dispozitie aceasta posibilitate in cateva saptamani.

Mai multi experti in tehnologie sunt de parere ca este o incercare a Facebook de a face concurenta Twitter, prin crearea unor subiecte populare in timp real, pe care oamenii le pot urmari ("Follow"), intr-un mod similar pus la dispozitie de site-ul de micro-blogging.

Utilizatorii Facebook vor avea la dispozitie tabul "Lista de interese" prin intermediul meniului din partea stanga - un singur click va dezvalui o lista intreaga de subiecte create de alti membri.

Numai creatorul unei liste poate edita si alege optiunile de intimitate. Utilizatorii pot insa recomanda si altora lista.

Oficialii Facebok descriu noul instrument drept "un nou mod de a fi la curent cu lucrurile care te intereseaza si de a-ti imbogati experieta. Lista de interese te poate ajuta sa transformi Facebook in propriul ziar personalizat".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu