miercuri, 13 iunie 2012

Sedintele la solar urmate corespunzator nu dauneaza pielii

Un bronz la solar are numeroase avantaje, insa numai cu conditia de a fi utilizat corespunzator si in mod responsabil. Este binestiut faptul ca persoanele cu parul si pielea deschise la culoare sunt vulnerabile in urma expunerii la razele ultraviolete. Prin urmare, acestea au risc ridicat in ceea ce priveste diverse afectiuni ale pielii atat in cazul bronzului artificial, cat si cel natural. Insa, spre deosebire de expunerea la soare, care este mai indelungata, aparatele de solar au un timp de actiune limitat.

De exemplu, cand mergem la mare, riscul de a ne alege cu arsuri este mult mai ridicat. Briza marii ne determina sa avem senzatia ca soarele nu este atat de puternic. La fel se intampla atunci cand stam in apa. Atmosfera incendiara de pe plaja nu ne lasa sa renuntam atat de usor la timpul petrecut sub actiunea directa a soarelui. De ce sa stam doar doua ore pe plaja, cand ziua este atat de lunga, iar posibilitati de distractie sunt foarte multe?

Aceasta atitudine genereaza numeroase probleme de sanatate pe termen lung. In schimb, atunci cand mergem la solar detinem controlul asupra timpului in care ne expunem pielea. Un salon de solar profesionist are cu siguranta personal specializat care sa va indrume cu privire la durata acestor sedinte si frecventa lor. Cojirea pielii este un fenomen care apare atunci cand expunerea la solar a fost indelungata si fortata, altfel spus, s-a exagerat cu numarul sedintelor intr-o perioada scurta de timp.

Lasand la o parte aceste aspecte, trebuie sa recunoastem ca nu avem intotdeauna ocazia si nici timpul necesar sa mergem la mare, pentru a face plaja. Bronzatul la solar este o activitate care poate fi realizata chiar si atunci cand avem un program incarcat. In plus, aceasta alternativa poate reprezenta si o modalitate de relaxare. 

Aparatele de solar sunt de doua feluri: verticale si orizontale. Fiecare tip are avantajele si dezavantaje sale, in principal legate de pozitia in care trebuie sa se stea in timpul sedintei. Insa, cea mai buna alegere depinde de preferintele fiecarei persoane. Specialistii recomanda ambele modele de aparate.

Ca in orice domeniu, tehnologia a evoluat, iar beneficiile utilizarii aparatelor de bronzat s-au inmultit considerabil, devenind din ce in ce mai sigure pentru protejarea sanatatii. Printre inovatiile cu care se poate lauda bronzarea artificiala ,se numara:

Aparatele de solar verticale cu Vibro Trainer au o dubla utilitate: bronz si modelare corporala. Astfel, va veti putea indeplini in acelasi timp doua dorinte pe care le au majoritatea femeilor: o silueta de invidiat si o piele bronzata.

Tuburile UV Chocolate Brown accelereaza procesul de pigmentare a pielii, fiind necesara o sedinta de doar sase minute pentru a se observa rezultatele. Atentie insa! Producatorii acestor dispozitive recomanda evitarea folosirii de catre persoanele care au tenul alb, foarte deschis. Cu cat nuanta naturala a pielii este mai inchisa, timpul de expunere poate creste cu pana la noua minute. 

De asemenea, cremele special concepute pentru bronzarea la solar ajuta la imbunatatirea rezultatelor dorite, contribuind in acelasi timp si la fermitatea pielii. Mai mult, aceste lotiuni au anumite substante cu rol de hidratare.

Sunshine Beauty Center este un salon infrumusetare Bucuresti care va ofera atat servicii de solar, cat si manichiura-pedichiura, cosmetica (tratamente faciale, pensat, vopsire/extensii gene, eplilat), masaj.


Tags: manichiura si pedichiura, solar bucuresti, salon masaj bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu